Heeft u hulp nodig?

DirectDoen helpt u graag verder!

DirectDoen helpt u graag met schoonmaken, tuinonderhoud en klussen. Heeft u regelmatig hulp nodig of slechts éénmalig? Bij DirectDoen bent u voor hulp in en om uw huis aan het juiste adres.
Lees meer over onze diensten…

Wordt u een vaste klant van ons dan krijgt u korting! Met de stempelkaart spaart u voor gratis hulp.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 050 549 4207 of neem contact met ons op via het contactformulier.

VACATURES

Wil jij werken voor DirectDoen?

Meld je dan nog vandaag aan!
  • Betty
    Mevrouw Ebels

    Mevrouw Ebels zegt:

    "Met 76 jaar wordt al dat stofzuigen toch een beetje zwaar. Gelukkig dat DirectDoen bestaat…"
    Lees verder…

Over DirectDoen

DirectDoen is ontstaan naar aanleiding van de wachtlijsten bij thuiszorgorganisaties. Het idee van een commerciële organisatie die mensen in en om het huis helpt is door studenten van de Hanzehogeschool in Groningen op basis van de Code 06 conceptontwikkelings-methodiek uitgewerkt tot een ondernemingsplan.

DirectDoen helpt mensen in en om het huis. Deze hulp is ingedeeld in de schoonmaak, tuin en klus hulp.

Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, betrouwbaar en betaalbaar.

DirectDoen wil haar dienstverlening op een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare manier aan haar klanten aanbieden. Deze drie kernwaarden zijn belangrijk omdat wij ons daarmee onderscheiden.

DirectDoen heeft gekozen voor het werken in wijken met een wijkbeheerder. De wijkbeheerder is het aanspreekpunt voor de klant en voor de doeners. Onze doeners en de wijkbeheerder wonen in (of in de buurt van) de wijk waar zij werken. Zo kennen zij de mensen en weten zij wat er speelt.

Onze doeners zijn alleskunner en geen specialist. Heeft u specialistische klussen zoals; gevelreiniging, loodgieterswerk, groot schilderwerk, hovenierswerk etc etc. dan kunnen wij u doorverwijzen naar een gespecialiseerde partner van DirectDoen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Contactgegevens DirectDoen BV

Kantoor/Postadres:
Kieler Bocht 15b
9723 JA Groningen

Telefoon:
050 549 42 07
06 21 82 70 89 (Martijn Huis, algemeen directeur DirectDoen BV)